Палачът на Федерер обра овациите на Sofia Open 2019 (ВИДЕО)


Палачът на Федерер обра овациите на Sofia Open 2019 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3442 0

Гръцката сензация в световния тенис Стефано Циципас записа първа тренировката на българска земя. Както е известно, 20-годишният феномен сензационно спечели срещу Роджър Федерер на Australian Open и, въпреки че стигна до 1/4-финал не отказа участие на турнира Sofia Open, който се провежда до края на седмицата в столичната зала "Арена Армеец".

Гръкът пристигна в София днес, като след настаняването си веднага се насочи към "Арена Армеец". Заради отпадането на двойковия двубой от надпреварата Циципас имаше възможността да проведе кратка тренировка на Централния корт, като първо направи спаринг с Димитър Кузманов, а след това и с българската изненада в турнира Александър Лазаров.

Скромна агитка от Гърция посрещна младата тенис сензация в залата, като тренировката му премина под бурните овации на неговите сънародници. Очаква се още по-голяма група фенове от южната ни съседка в сряда, когато е и първата среща на Циципас в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички