Обявиха часа за битката между Григор и Надал


Обявиха часа за битката между Григор и Надал
Снимка: Getty Images/Gulliver

3032 0

Организаторите на "Мастърс" турнира в Шанхай обявиха програмата за четвъртфиналите, където Григор Димитров и Рафаел Надал ще се изправят един срещу друг. Двубоят е втори в програмата на Централния корт, като първият стартира в 8 часа българско време. 

Това означава, че битката Григор - Надал едва ли ще стартира преди 10 часа. Припомняме, че само преди седмица двамата премериха сили в полуфиналната фаза на турнира в Пекин и сътвориха зрелищен двубой, който в крайна сметка бе спечелен от испанеца с 2-1 сета. Иначе първи мач в програмата е този между Марин Чилич и Алберт Рамос-Виньолас.

Рафа и Димитров са спорили десет пъти досега и резултатът е девет победи за испанеца срещу една за българина. Гришо прекъсна черната серия срещу левичарят от Майорка миналата година в Пекин, където през изминалата седмица Надал взе реванш от хасковлията. Впоследствие Матадора спечели надпреварата, с което завоюва и своята 75-та кариерна титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички