Най-лудата глава в тениса призна, че ходи на психолог

Тенисистът Ник Кирьос говори с психолог, тъй като иска да превъзмогне честите си невъздържани реакции на корта, а и извън него. Това заяви самият той пред медиите в своята родина Австралия. 23-годишният Кирьос е определян за голям талант, но често избухва по време на мачове, което му носи множество критики от фенове и анализатори.

"Определено имам трудности с някои неща на и извън корта тази година. Не беше лесно. Започнах да се срещам с психолози, които да ми помогнат с проблема. Откакто говоря по-открито по тези въпроси, се чувствам по-добре и вече не изпитвам желание да крия разни неща вътре в себе си", отчете Кирьос пред в-к "Canberra Times".

Род Лейвър вижда следващият №1 в тениса и той не е Григор

Легендата на тениса Род Лейвър е на мнение, че сънародникът му Ник Кирьос е играчът, който е способен да замени на върха в този спорт играещите и...

АТР ГЛОБИ КИРЬОС С $10 000 ЗА СВОЕВОЛИЯТА

Австралиецът започна 2018 година с титла в Бризбейн, но след това пропусна два месеца от сезона, включително и "Ролан Гарос". Младият спортист в момента е 37-ми в световната ранглиста, но е решен да промени нещата в своя полза.

"Ще обсъдим с моя отбор календара ми за следващата година, защото не мисля, че беше възможно най-добрият. През последните години нито веднъж не успях да завърша сезона докрай", посочи Кирьос.

Още по темата

Please select answer!