Къде да гледаме тенис мача Григор Димитров - Пабло Кареньо Буста в Лондон?


Къде да гледаме тенис мача Григор Димитров - Пабло Кареньо Буста в Лондон?
Снимка: Guliver/GettyImages

8352 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе третия си и последен мач в груповата фаза във Финалите на ATP в Лондон. Българинът се изправя срещу резервата в турнира Пабло Кареньо Буста в двубой, който е без значение за крайното класиране.

Световният №6 вече си осигури първото място в групата, като неговият полуфинал ще се проведе в събота от 22:00 часа българско време. Предстоящата битка обаче има значение за световната ранглиста, което прави срещата важна за българина.

Той вече завоюва 400 точки и почти със сигурност ще е новият №4 в световната ранглиста, изпреварвайки Марин Чилич и Доминик Тийм. При титла той дори може да излезе на трета позиция, която се заема от Александър Зверев.

Победата над испанеца е с цената на нови 200 точки за ранглистата, а битката ще бъде предавана отново по "Мтел Спорт". Тези от вас, които не могат да гледат двубоя по този канал, могат да следят Григор Димитров - Пабло Кареньо Буста НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички