Къде да гледаме първия мач на Григор Димитров на турнира в Мадрид


Къде да гледаме първия мач на Григор Димитров на турнира в Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3732 0

 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу квалификанта Тейлър Фритц (САЩ) в първия кръг на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" в испанската столица Мадрид с награден фонд 6,5 милиона евро.
Двубоят е трети в днешната програма на корт "Аранча Санчес" и ще започне след 17.00 часа българско време. 27-годишният Димитров е 46-и в световната ранглиста в момента, с 11 места по-напред от 21-годишния си американски съперник. Двамата не са се срещали досега.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу квалификанта Тейлър Фритц (САЩ) в първия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид. Надпреварата на червени кортове е с награден фонд 6,5 милиона евро.

27-годишният Димитров е 46-и в световната ранглиста в момента, докато неговият американски съперник е с 11 места по-назад. Двамата не са се срещали досега в официален мач. Победителят от срещата ще се изправи в следващия кръг срещу световния №1 Новак Джокович.

Двубоят е трети в днешната програма на корт "Аранча Санчес" и ще започне след 17.00 часа българско време, като ще бъде предаван пряко в ефира на MAX Sport 1. Сблъсъкът Димитров - Фритц може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно стана ясно, че Димитров ще мери сили с Циципас, Тиафо, Гофен и Гаске в Нидерландия (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички