Къде да гледаме мача Григор Димитров - Рафаел Надал в Монте Карло?


Къде да гледаме мача Григор Димитров - Рафаел Надал в Монте Карло?
Снимка: Guliver/GettyImages

19292 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за пръв път в кариерата си на полуфинал на турнира "Мастърс" в Монте Карло. До преди настоящия сезон той беше играл 2 пъти на четвъртфинал, но до този момент никога не бе преминавал в следващия рунд. Той стори това след страхотен успех в два сета срещу Давид Гофен - 6:4, 7:6 (5), като във втория сет изоставаше с 1:5.

Сега за Гришо идва наглед непреодолимо препятствие - световният №1 Рафаел Надал. Краля на клея не игра в много турнири след Australian Open, като насочи подготовката си за сезона на "червено". Той е изключително добре подготвен и излгежда в отлична форма, след като смаза Доминик Тийм с 6:0, 6:2 в предишния кръг на надпреварата в Монте Карло.

Димитров има само една победа над днешния си съперник - през 2016 година в Пекин. В последните 5 мача неизменно успява да му вземе поне гейм, но в 3-те мача на клей Рафа Надал има 3 успеха и е загубил само 1 гейм - през 2013 година именно в Монте Карло.

Двубоят между двамата тенисисти ще бъде предаван в българския ефир, като ще бъде излъчен от "Мтел Спорт". Ако нямате този канал, може да следите полуфинала Григор Димитров - Рафаел Надал НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG. Двубоят започва в 14:30 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички