Изненада: Бушар се отказа от тениса


Изненада: Бушар се отказа от тениса

2001 0

Неприятна вест в тениса изненада феновете на играта днес. Оказа се, че една от най-красивите и талантливи представителки при жените - Южени Бушар, с която българският тенисист Григор Димитров не веднъж е бил свързван, се отказва от професионалния спорт за неопределен период от време.

Решението на канадката е изненадващо, но не е лишено от логика. Според медиите отвъд Океана, тя не се отказва окончателно, но е взела това решение, за да обърне внимание на здравословното си състояние и да се възстанови напълно от постоянните контузии, които я тормозят в последните години.

След като достигна до №5 в световната ранглиста, Бушар се срина и изпадна от топ 100 за дълго време. През тази година тя все пак достигна до №76 след четвъртфинал в Оукланд, но след това последваха поредица от отпадания в първия кръг, включително в Индиан Уелс и Маями.

Дата за завръщането ѝ на корта няма, но това със сигурност няма да се случи през този сезон. През това време може да разгледате галерия с най-сексапилните снимки на Бушар през годините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички