Истина е - легендата Агаси ще работи с Григор Димитров


Истина е - легендата Агаси ще работи с Григор Димитров
Снимка: Getty Images/Guliver

2238 0

Легендарният тенисист Андре Агаси наистина ще работи с най-добрия българин в този спорт - Григор Димитров. Американецът обаче няма да бъде новият треньор на хасковлията, а ролята му ще е по-скоро консултанска, съобщава "Дарик". Той вече е част от екипа на Димитров.

Любопитното е, че Агаси е поканен да помага на българския талант от треньора му Дани Валверду, с когото Григор продължава да работи, след като постигна в сътрудничество с него най-големите си успехи дотук.

Целта на Агаси била да помогне на бившия номер 3 в света да разгърне максимално своя голям потенциал. Американецът ще прекара няколко дни с Григор и Валверду и ще се опита да подобри някои компоненти в играта на тенисиста.

ГРИГОР ДИМИТРОВ ИЗХВЪРЧА ОТ ТОП 20 ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

"Аз помолих Андре да се присъедини към нас. И Григор, и аз мислим, че той може да помогне в някои области, той го познава добре от юношеските години и са прекарвали време заедно. Целият екип очаква с нетърпение той да бъде около нас", разкри Валверду.

Напоследък усилено се заговори, че Агаси ще бъде новият треньор на десетия в ранглистата при мъжете към момента. Повод за това станаха тренировките на тенисиста в компанията на легендата. Това се случи и в неделя, в зала "Берси" в Париж, където Димитров се готвеше преди първия си мач на Мастърса във френската столица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички