Григор с благодарности към феновете: Навсякъде виждах българското знаме


Григор с благодарности към феновете: Навсякъде виждах българското знаме
Снимка: Getty Images/Gulliver

3833 0

Първата ракета на България Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian Open, след като по-рано днес победи уругваеца Пабло Куевас. Григор бе подкрепян от голям брой български фенове, като след мача не забрави да им благодари. 

"Чувствах се много добре, това бе един добър мач за мен. Бях играл и преди срещу него и знаех, че ме очаква сериозен противник. Той има специфичен стил на игра. Нямаше как да спечеля мача в три сета, въпреки това успях да постигна пробиви във важните моменти

Условията бяха много благоприятни за по-дълги мачове. Играх във вечерната сесия, движих се добре, така че няма нужда се тревожа за физическа умора. Мачът се проведе във възможно най-позитивните условия. Утре ще имам почивен ден, след което ще се върна отново на корта.", сподели Гришо след мача, а след това се обърна и към българските фенове.

"Искам да благодаря на българските фенове, не съм очаквал, че ще има толкова много. Навсякъде виждах българското знаме, така че единствено мога да изразя своята огромна благодарност към всеки един от тях". По-традиция от последните месец не бе подмината и темата за пасртньорството му легндата Андре Агаси. " Вече не е толкова странно, колкото в първите ми тренировки с него. Получавам огромна подкрепа от него. Държи се много мило с мен, независимо от статута си, знаем какво е постигнал в тениса. Изграждаме страхотно приятелство и се чувстваме много близки, като семейни приятели".

Кой ще е следващият съперник на Григор - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички