Григор откровен: Поне 3-4 дни ще се вайкам колко бях близо до финала


Григор откровен: Поне 3-4 дни ще се вайкам колко бях близо до финала
Снимка: Guliver/Getty Images

10628 0

Григор Димитров определено напусна Аustralian Open "с високо вдигната глава", каквото е обобщението и на официалния сайт на турнира. Цял свят се възхити на епичния дуел между Гришо и Рафаел Надал, приключил след пет сета в рамките на пет часа.

"В следващите 3-4 дни ще ми бъде наистина трудно да осмисля всичко, което се случи през тези две седмици. Неизбежно е да се сещам за мача и да си казвам, че бях толкова близо до финала.

В същото време обаче оценявам постигнатото до момента. Наистина началото на годината беше страхотно. Не се случва често да спечелиш 10 мача подред.

Важното е да не унивам сега, защото се чувствам добре. Представих се отлично, а и физически се чувствам на най-високо ниво. Но разочарованието ще ме съпътства в следващите дни.

Естествено е, че всеки ще очаква и ще гледа финала, включително и аз. Няма как да го пропусна. Това е супер невероятно и страхотно за спорта. Двама от най-великите в историята ще играят помежду си и ще бъде изумителен мач", каза Григор, цитиран от официалния сайт на Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички