Григор обясни защо турнирите в Азия са толкова важни за него


Григор обясни защо турнирите в Азия са толкова важни за него
Снимка: Getty Images/Guliver

1202 0

Първата ни ракета Григор Димитров започва участието си на турнира в Пекин във вторник сутринта срещу Райън Харисън. Срещата ще започне не преди 9:30 часа.  

"Играл съм няколко полуфинала тук и стигнах до финала веднъж. Винаги съм имал добри и оспорвани мачове, обичам да играя тук, обичам публиката – през всичките тези години постоянно ме подкрепяха. Имам чувството, че имам много фенове тук и нямам търпение да изляза на корта", сподели Гришо в навечерието на двубоя си.

Относно това, че се открива 50-ата годишнина на China Open, той отговори: "Да се надявам, че тази година ще съм дори по-успешен на турнира, защо не? Защо да не направя една крачка повече или дори да го спечеля? Все пак обаче трябва да се започне отнякъде. Това е и моята пета! Започвам да влизам в добър ритъм, от няколко дни съм тук", сподели още българинът.

СКЛЮЧИЛ ЛИ Е ГРИГОР ТАЕН БРАК С НИКОЛ?

"Турнирите в Азия винаги са били важни за мен. В края на сезона са, можеш да видиш в каква физическа форма си. Опитваш да влезеш в добър ритъм и да натрупаш колкото се може повече мачове, преди да се оттеглиш за почивка и да започнеш да се подготвяш за следващата година. Най-важното е да гледам само към следващия мач, да работя стъпка по стъпка… Нямам търпение просто да изляза на корта и да покажа тениса си".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички