Григор: След Пекин много неща се случиха на корта и извън него


Григор: След Пекин много неща се случиха на корта и извън него
Снимка: Getty Images/Guliver

1589 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров иска да завърши годината силно, въпреки незадоволителните резултати досега. Той очаква участието си във Виена, където ще стартира с мач срещу казахстанеца Михаил Кукушкин, който премина успешно квалификациите на турнира от сериите АТР 500.

"Чувствам се прекрасно. След Пекин много неща се случиха на корта и извън него. Нуждаех се не само от почивка, но и да се реабилитирам по някакъв начин. Изкълчих и глезена си, така че имаше много неща, с които да се справя“, каза Димитров.

"Беше хубаво и да се прибера у дома и да продължа да тренирам. Виена е страхотен град. Наистина бих искал да се поразходя. Градът е хубав и има толкова много история и наследство. Малко се разходих и бях впечатлен. Ще се опитам, ако имам време, да поогледам. Това е един от последните турнири за годината, все още усещам много позитивна енергия около себе си", допълни още българинът. 

ГРИГОР СЕ СРИНА В СВЕТОВНАТА РАНГЛИСТА, НО ОСТАНА В ТОП 10

"Приемам го като лично предизвикателство сега да завърша годината силно. Не изиграх много мачове тази година и ще опитам финален щурм, да покажа, че още съм способен. Това ще ми помогне за повече увереност след края на сезона. Повече вълнение, свеж въздух".

Само преди броени дни пък стана ясно дали Григор Димитров ще участва на турнира в София, който е в началото на 2019 година. Ето какво решение е взел българският тенисист. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички