Григор Димитров стартира в Монреал тази вечер


Григор Димитров стартира в Монреал тази вечер
Снимка: Getty Images/Guliver

1566 0

Поставеният под номер 7 в схемата Григор Димитров ще започне участието си на сингъл на турнира в Монреал днес. Българинът почиваше в първия кръг, а негов съперник за втория ще бъде 29-годишният Миша Зверев, припомня bTV.

Срещата е втора на корт "Banque Nationale", а преди Димитров на него ще мерят сили Кей Нишикори и Гаел Монфис. Техният мач започва в 19:30 ч. българско време, а веднага след това е срещата на българина.

Григор и Миша Зверев са се срещали само веднъж до момента. В началото на 2017 г. на турнира в Ротердам българинът победи с 6:7(4), 6:2, 6:4.

При успех, в третия кръг на надпреварата в Монреал Димитров ще играе с победителят от срещата Робин Хаасе – Ернесто Ескобедо. Съперникът му ще стане ясен минути преди да започне мача му със Зверев.

Най-доброто класиране на Григор в надпреварата е полуфинал 2014 г. През миналия сезон пък игра четвъртфинал и беше отстранен от Кей Нишикори.

Димитров вече изпробва корта в Монреал. Той и Хуан Мартин дел Потро участват в турнира на двойки. Двамата постигнаха победа в първия кръг над Райън Харисън и Майкъл Винъс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички