Григор Димитров - тотален аутсайдер срещу Рафаел Надал


Григор Димитров - тотален аутсайдер срещу Рафаел Надал
Снимка: Getty Images/Guliver

3616 0

Българският тенисист Григор Димитров излиза срещу Рафаел Надал този следобед в Монте Карло. Двамата се срещат в първи полуфинал за деня, като 10-кратният победител на Мастърс турнира в Монако е абсолютен фаворит в мача срещу световния №5.

Според основните букмейкъри, шансът Григор Димитров да спечели мача варира между 8 и 11 коефициент. За справка - победа на Доминик Тийм над Рафаел Надал беше оценена на 5.50, а испанецът го смачка с 6:0, 6:2.

Според къщите за спортни залози, Григор Димитров няма шанс да вземе дори сет срещу световния №1, като победа на Надал с 2:0 в сетовете е оценена на 1.22 - изключително ниска ставка за двубой между 1-ия и 5-ия в света. Рафаел Надал обаче е категоричният №1 на клей и всички очакват той да вземе 11-а титла в Монте Карло.

Григор влиза във втори пореден мач като аутсайдер, след като беше считан за такъв и срещу Гофен. Той обаче успя да спечели с 2:0 и се надяваме, че и този път ще съумее да затрудни Рафаел Надал. В последните 5 мача помежду им той неизменно взима поне един сет от Надал, а единственият случай, при който те се срещнаха в Монте Карло, Димитров загуби с 1:2 сета през 2013 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички