Ето кога е полуфиналът на Григор Димитров в Лондон


Ето кога е полуфиналът на Григор Димитров в Лондон
Снимка: БГНЕС

2989 0

Програмата за полуфиналите на Финалния Мастърс вече е ясна, като  Григор Димитров вече се класира за елиминационната фаза на надпреварата, и то под №1 в група "Пийт Сампрас".

Поради факта че българинът все още има да изиграе един мач в груповата фаза срещу Пабло Карено Буста, който е в петък, полуфиналният двубой на световния №6 е в събота от 22:00 часа българско време. Така той ще има време за малко по-дълга почивка, тъй като мачът му срещу испанеца е точно 24 часа по-рано.

Григор Димитров ще се изправи срещу победителя от мача Александър Зверев - Джак Сок, които играят по-късно днес и може да ги следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG. Който и да победи обаче, ще има предимството да почива един ден повече от Гришо - сериозен фактор, особено като се има предвид че това е краят на сезона.

В другия полуфинал, който ще се изиграе от 16:00 часа българско време, Роджър Федерер ще се изправи срещу победителя от двубоя Доминик Тийм - Давид Гофен, които са в групата на българина. До момента те имат по едно поражение и една победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички