Анди Мъри се отказа в последния момент от турнира в Бризбън


Анди Мъри се отказа в последния момент от турнира в Бризбън
Снимка: БГНЕС

1214 0

Aнди Мъри се отказа от участие в турнира в Бризбън заради контузия в областта на бедрото, съобщиха организаторите на състезанието. Шотландецът, който в момента е 16-а ракета в света, трябваше да стартира от втори кръг с мач срещу Райън Харисън в четвъртък и бе основен конкурент на Григор Димитров, който ще защитава титлата си от миналия сезон.

Сега мястото на Мъри в схемата ще заеме "щастливия губещ" от квалификациите Яник Ханфман от Германия. Анди Мъри бе извън корта от юли миналата година заради проблем с бедрото и тези дни обяви, че този сезон ще проведе по-малко мачове, за да даде на тялото си време за отдих и възстановяване. Засега няма информация за това дали ще може да играе на Откритото първенство на Австралия, което стартира на 15 януари в Мелбърн.

"Много съм разочарован. Дойдох тук с намерението да направя силен старт на годината, но за съжаление не чувствам, че съм там, където трябва. С щаба ми сме на мнение, че все още не мога да се състезавам на най-високо ниво. Винаги съм се наслаждавал да играя пред феновете в Куинсланд и очаквам с нетърпение да се върна тук в близко бъдеще", това заяви бившият номер 1 в света Анди Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички