Завладейте света с невиждан прилив на енергия от "Алпи" и бонбоните "Х3"


Завладейте света с невиждан прилив на енергия от "Алпи" и бонбоните "Х3"

4075 1

Липсата на енергия, постоянното изтощение и уморота са често срещани феномени в забързаното ежедневие на човека. Борим се да подобрим жизнеността си с кафета, енергийни напитки и какво ли още не, но рядко това ни помага да сме продуктивни и жизнени. Какво обаче ВСЕ ОЩЕ не сте опитали?

Това са бонбоните от серията "X3" на родната българска фирма "Алпи". Това са бонбони, които съдържат само естествени съставки, носят енергия на организма и такива, които разхлаждат.

Цялата гама "Х3" е съставена от три различни продукта. ПЪРВИЯТ Е X3 Vtamins. Бонбоните в зелена опаковка съдържат веществата В12, В9 (фолиева киселина), Н (биотин), В1, В6, В5 (пантотенова киселина), В3 (ниацин) и витамин С. Както е известно, витамините са органични вещества и са жизнено необходими на човешкия организъм. Те са от голямо значение за нормалното му функциониране и със съвсем малки изключения, не могат да бъдат произведени или синтезирани от него. Свойствата на тези бонбони са свързани с подпомагане на растежа, жизнеността и доброто физическо състояние на човека. Набавят се от храните и добавките към тях.

Именно с бонбоните X3 VITAMINS е свързана и ИГРАТА НА SPORTLINE.BG. Ние питаме: КАВИ СВОЙСТВА ИМАТ ЗЕЛЕНИТЕ БОНБОНИ ОТ СЕРИЯТА Х3? Отговорът вече го знаете, беше ви показан по горе. Отговорете правилно на въпроса ни във ТОЗИ ФЕЙСБУК ПОСТ и ще получите страхотна награда!!

ВТОРИЯТ ВИД е X3 Energy – в черна опаковка, съдържа кофеин, гуарана и таурин. Те спомагат за високия тонус на организма и са свързани с добавяне на допълнителна енергия. Органичната киселина "таурин" действа като антиоксидант и помага за регулиране нивото на кръвната захар, а освен това нормализира вътрешноклетъчния обмен на калия и натрия. Гуараната пък е бразилско растение, известно сред индианците като "Еликсир на младостта". Тя тонизира и укрепва организма в продължение на 4 до 6 часа, а също така е и афродизиак. Освен това ускорява хидролизата на мазнините и метаболитните процеси. Кофеинът пък регулира процесите в централната нервна система.

ТРЕТИЯТ ВИД бонбони е X3 ICE - в синя опаковка и имат охлаждащ ефект, без да са лютиви. Тяхното предназначение е да ободряват и освежават организма през лятото.

Ако досега не сте ги опитали, определено сте сбъркали. НО МОЖЕ ДА ПОПРАВИТЕ ТАЗИ ГРЕШКА. Само отговорете на въпроса - КАВИ СВОЙСТВА ИМАТ ЗЕЛЕНИТЕ БОНБОНИ ОТ СЕРИЯТА Х3? Отговорите ви чакаме НА ТОЗИ ЛИНК, а наградата ще ви очарова. Тегленето на печелившите ще се състои на 16-и февруари! Дерзайте!

Желаем ви енергия X3!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички