Заслужават ли си бонусите на букмейкърите и за какво да внимаваме?


Заслужават ли си бонусите на букмейкърите и за какво да внимаваме?
Снимка: Архив

1276 0

С нарастващата конкуренция сред букмейкърите и стремежът да се предоставят все повече и по-добри условия, клиентите започнаха да се затрудняват доста с всички промоции и бонуси. Това е напълно нормално, след като изборът наистина е впечатляващ и противно на вярването, че всеки букмейкър е идентичен с другия – истината е, че всеки бранд има своите силни и слаби страни.

Говорим за бонуси по една много  важна причина – същите винаги се използват за  привличането на нови клиенти. Точно по тази причина и анализаторите от Nostrabet имат един много добър списък с всички бонуси на реномираните брандове с лиценз да оперират в страната. Съдейки по статистиката и интересът на потребителите, очевидно всеки един бонус е от значение, което отговаря и на първия въпрос в заглавието – всеки един бонус си заслужава, особено ако искате да намалите употребата на своя депозит и същевременно да се забавлявате и дори да инкасирате печалби.

Все повече клиенти гледат първо количеството бонуси и промоции, които се предлагат и едва тогава разглеждат всичко останало, но тогава идва и вторият въпрос: за какво трябва да се внимава.

Една от най-големите грешки, които всеки един клиент прави е, че смята бонусите за средства, които се предлагат веднага за изтегляне. Това би било  прекрасно, ако самите средства се наричаха „дарение“, но в този случай говорим за бонуси, чиято основна идея и да се забавляваме и да правим различни прогнози напълно освободени от риска – все пак не използваме нашите лични средства. Бонусите обаче идват с някои основни изисквания. Реномираните букмейкъри ще изискат от нас да ги изпълним в определен интервал от време – обикновено около месец, ако изрично не е посочено друго в условията.

Това означава, че когато получаваме един бонус, имаме пълната свобода прочетем как оперира той и колко време е активен. Следващата важна подробност е, че самите бонуси изискват и някаква степен на превъртане. Това най-често означава, че бонусът трябва да се разиграе на определен брой срещи – колко точно зависи от самия оператор. Едва след това можем да изтеглим бонуса и печалбите и да се разпореждаме с тях напълно свободно.

До тук  става ясно, че трябва да обърнем внимание на общите условия и винаги да ги разглеждаме. Те присъстват на видно място и още по-приятното е, че винаги са написани на един разбираем език, за да може всеки един запалянко лесно да разбере какво се изисква от него. Макар и в момента фокусът да е насочен към спорта, същите бонуси могат да се открият и за онлайн казино  секцията.

Най-вероятно се досещате, че бонусите няма да ви направят милионер, но пък ще помогнат да се забавлявате по-дълго време и да тествате всички функционалности,  които са налични в платформата. Редно е да обръщаме много внимание на условията, защото дори стартовите бонуси могат да имат изисквания на какви дисциплини и игри да се превъртат.

Нека не забравяме, че този вид промоции изобщо не са задължителни. Практиката показва, че още в самото начало – при самата регистрация – клиентът може да избере дали да използва даден бонус или не, при отказ той просто няма да се преведе в неговия профил. Нищо не е задължително, но статистиката показва точно тези подозрения – всеки един клиент ще вземе максимума от предложенията на даден букмейкър, за да инкасира чистото и истинско забавление. Ако спазваме общите условия, няма причина да кажем, че този вид промоции не си заслужават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички