Защо нов букмейкър се насочи към получаване на лиценз от ДКХ?


Защо нов букмейкър се насочи към получаване на лиценз от ДКХ?
Снимка: iStock/Guliver

1334 0

Не е трудно да открием реномиран букмейкър на територията на страната. Родните брандове могат да се похвалят с лоялна аудитория и най-важното – познават отлично феновете и във всеки един момент знаят точно какво да предложат, за да продължат забавлението. Освен това не трябва да забравяме и наличието на още няколко световни оператора с доста впечатляващо реноме. Ако пазарът е толкова наситен, тогава защо бранд като SportingWin се опитва да вземе лиценз именно от Държавната Хазартна комисия?

Определено това не е изненада, особено след като анализаторите се постараха да разгледат всички тенденции на този бранд. Регистриран в Малта, поверен на лице като Марк Чакравати, новото лице в индустрията определено ще има един доста добър и летящ старт. Защо обаче точно България? Това може би е по-голямата изненада, особено след като мнозина биха казали, че има достатъчно разнообразие. Причината е, че в този сектор, именно конкуренцията дава най-добра регулация и дава на феновете много по-добри условия. В България липсва и наложен хегемон на спортните залози, а не са и малко клиентите с профили в няколко платформи.

Ще открием доста висока оценка в ревюто за спортингуин на български и веднага ще обърнем внимание на по-сериозното спортно разнообразие, присъствието на някои от важните функции като кеш аут и разбира се, опцията за поставяне на прогнози в секцията „На живо“. Почитателите на риска също не са забравени, а още по-специално внимание трябва да обърнем на турнирите, които ще се провеждат именно на слот машини – тази тенденция беше сред основните изисквания на феновете в началото на февруари и не говорим само за българските, а за глобалното мнение.

Освен развиването на бранда, г-н Чакравати знае, че това е разработен пазар и именно тук потребителите могат да се похвалят не само с по-сериозни познания, но и с внимание към всеки детайл. Всеки по-запален почитател на спортните залози вече знае какво представляват предложения като хендикап и под/над, а освен това е повече от ясно, че мнозина не само правят по-специални дългосрочни залози, но и с удоволствие създават своите собствени прогнози. Точно по тази причина, точно след като вече има традиция и достатъчно лоялни потребители, операторът прави своята първа стъпка именно към разширяване на влиянието си.

Друга причина да се насочи именно на родна територия, е присъствието на доста добра и точно разработена технологична платформа, която позволява не само безпроблемна работа, но и както се досещаме, IT секторът в страната е достатъчно добре развит, за да позволи не само добър и по-сериозен старт, но и да се демонстрира необходимият професионализъм. Впрочем, ако погледнем настоящата картина, няма голям бранд, който да не е пожелал да се интегрира именно в страната, а причините вече са ясни, както ще ги забележим в горните редове. Подозираме, че SportingWin се е подготвил с изненади за своите почитатели и няма да разочарова никого, а що се отнася до конкуренцията, той ще е още една добра възможност, което в никакъв случай не е малко.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички