Защо бонусите за безплатни залози на спортни събития привличат голям интерес?


Защо бонусите за безплатни залози на спортни събития привличат голям интерес?
Снимка: Архив

1355 0

Букмейкърите винаги са били особено щедри, когато става въпрос за  любимите спортни прогнози. Тази практика се оказа печеливша по много причини: аудиторията разглежда всички промоции, коефициентите стават по-високи за дербита и всичко това генерално говори за забавление и удоволствие от играта, както и добри шансове за успех.

Дигиталното пространство започна  да предлага най-различни бонуси на своите клиенти, оказа се, че забавлението може да продължи много по-дълго и не винаги да изисква нашия депозит. Такива практики се подчертават с този бонус код за Betano за по-добри условия и бонуси, както за всеки нов клиент, така и за регистриран. Не трябва да се изненадваме от интереса на аудиторията – всеки обича промоциите и шансовете за игра без никакви рискове.

Точно по тази причина обръщаме внимание на така наречените безплатни бонуси за спорт. Какво означава това? Има два вида, които букмейкърите предлагат на своите клиенти. Първите са бонуси с определен вид условия. Например може да изискват бонус сумата да бъде превъртяна определен брой пъти и избраните срещи да са с минимален коефициент. Информацията е посочена винаги  в общите условия и препоръчваме да я прочетете. Те могат да бъдат ориентирани само за една спортна дисциплина или за всички, отново – общите условия пазят отговора.

Какво обаче са безплатните залози и защо са толкова любими на феновете? Нека започнем с факта, че те наистина отговарят на описанието си – безплатни са. В определени моменти, например стъпка от залози, букмейкърът може да предостави безплатен залог. Няма да бъде на някаква безумна  стойност, но пък е оправдан. От вас се изисква да изберете едно събитие, като понякога дисциплината може да е избрана, а друг път да имате пълната свобода да се възползвате от промоцията както намерите за добре.

В буквален превод, този бонус трябва да се разбира като средства, които може да използвате без никакви условия. Избирате спортно събитие, маркирате победителя и ако успеете, получавате чистата печалба, но не и самият бонус. Например ако нашият бонус е 20 лева и поставим залог на среща с коефициент 2.00, печелим сумата от 40 лева, но взимаме само печалбата – тоест 20 лева. В някои случаи брандът може да предостави и стойността на залога, тоест тогава да вземем печалбата и самия бонус за залог. По тази причина все пак препоръчваме да обръщате внимание на условията.

Спечелената сума няма никакви други условия и точно по тази причина феновете търсят именно брандове с подобни практики. Проблемът обаче е, че не винаги знаем кога ще получим тази промоция. Понякога може да е веднъж в седмицата, понякога може да е веднъж в месеца. Всичко зависи от екипа от другата страна, както и от самите клиенти. Обикновено бонуси от този калибър се предлагат на база активността на един клиент, те са нещо като предложение, което да поддържа интереса на феновете. Все пак напомняме, че отдавна политиката на игра е насочена към забавление, а това може да се случи именно с този вид промоции.

Ако календарът е зареден с дербита, очаквайте точно такива предложения, но нека обърнем внимание и какво се случва, ако не спечелим. Честа практика  е да се прокрадва невярна информация, която да гласи, че евентуално се дължи някаква сума. Някои букмейкъри наричат тази опция „кредит за залог“, но дори и да я срещнете по този начин – няма да заплатите нищо. Ако изгубите, просто продължавате да се забавлявате – нищо повече, никой няма да търси отговорност, все пак говорим за  бонус, а бонусите са известни именно с това – спестяват депозита на клиента.

Практиката показва, че тези предложения продължават да са актуални и евентуално ще започнат да се предлагат по-често или директно ще се подобрят, което също е добра новина. Макар и този бонус да гарантира забавлението, във всеки друг случай ще напомним на спортните фенове, че трябва да играят отговорно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички