Запознахте ли се с новите спортни функционалности на winbet.bg?


Запознахте ли се с новите спортни функционалности на winbet.bg?
Снимка: winbet.bg

686 0

Нови функционалности за спортната секция на winbet.bg могат да бъдат открити от всички потребители на хазартния оператор. Чрез тях почитателите на спортните залози могат да разнообразят своите стратегии и да добавят нови инструменти към играта си.

Струва си в следващите редове да обсъдим тези нововъведения от страна на WINBET, които могат да бъдат от полза на играчите, стига обстоятелствата да го позволяват.

0:0 - Отменен Залог

“0:0 - Отменен Залог” е нова функционалност на WINBET, при която непечеливш единичен залог, поставен на определени и посочени от букмейкъра пазари, ще бъде върнат обратно на потребителя. Така няма защо да се притеснявате, че срещата ще завърши при нулево равенство - вие ще си получите парите обратно.

Ранно Изплащане

Благодарение на функцията “Ранно Изплащане”, няма нужда да се притеснявате, че подкрепеният от вас отбор ще поведе с два гола разлика, а след това ще изпусне преднината си. Ако вашият фаворит се сдобие с аванс от две попадения, WINBET ще затвори преждевременно залога и ще го маркира като печеливш.

Застраховка Колонка

Функцията “Застраховка Колонка” е полезна за потребителите, които обичат да поставят акумулаторни залози или казано жаргонно - т.нар. прави колонки. Ако направите селекция с минимум три мача, а само един от тях се окаже неуспешен, WINBET ще ви възнагради с безплатен залог, който да използвате.

Бонус Колонка

Изградете своята права колонка от минимум три събития, а WINBET ще ви начисли допълнителен бонус към тях в зависимост от броя им. Колкото повече селекции сте поставили във фиша си, толкова по-голям бонус ще ви начисли операторът.

0% Марж

В “0% Марж” всеки ден клиентите на WINBET могат да открият спортни срещи, които са с нулев процент марж за пазара “Краен победител”. Това ще рече, че те имат по-висок коефициент от обикновено, което разбира се, е в полза на потребителите.

Livestream

Клиентите на WINBET могат да се насладят на livestream (пряко предаване) на някои от най-добрите спортни събития в света. Българският оператор излъчва с картина всички срещи от най-престижното баскетболно първенство NBA, както и футбол, тенис и баскетбол от България. Достатъчно е да влезете в своя профил, за да използвате услугата, посещавайки секция “На живо - Видео”.

Специални пазари “Играчи”

Тази функционалност е подходяща за потребителите на winbet.bg, които обичат да поставят залози от тип “играчи”, например - първи голмайстор, асистенции и голове, пасове и удари, и т.н. Ако посоченият от вас футболист не започне срещата, то залогът автоматично се отменя.

Създай Залог

Завършваме с функцията “Създай Залог”, чрез която WINBET позволява на всеки потребител да опитат нещо различно, оставяйки настрана традиционните залози. Тук всеки може да създаде свой собствен залог до десет пазара на футбол и баскетбол, търсейки най-подходящия за себе си коефициент.

Това са инструментите за спортни залози на winbet.bg, които вече са достъпни на сайта на оператора. Те дават още по-голяма свобода на действие на играчите и бележат нова стъпка в развитието на водещия български хазартен оператор.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички