Възможно ли е да се получи бонус при онлайн залози на спорт?


Възможно ли е да се получи бонус при онлайн залози на спорт?
Снимка: iStock/Guliver

1243 0

Ако вярваме на анализаторските платформи – като реално нямаме никаква  причина да не го правим – спокойно можем да установи, че просто е невъзможно да не получите поне един бонус, докато правите своите спортни прогнози. Истината е, че отдавна политиката на различните брандове е насочена към предоставянето на по-добри условия за  игра.

Точно по тази причина обръщаме и толкова внимание на B-win бонус за спорт предложенията, чиято основна идея е да предоставят по-сериозно предимство на всеки един спортен запалянко. Обикновено всеки един спортен фен може да получи добре познатите начални промоции или стартови бонуси още при самата регистрация.

Обикновено говорим за сума, равна на първия депозит, но до определен лимит, като с него можем да тестваме някои нови и непознати пазари, както и да подсилим нашите основни залози. Едва ли има нужда да напомняме, че този вид промоции идват с някои условия, както за превъртане, така и за срок на годност.

Веднъж след използването на този бонус, феновете навлизат в света на промоциите, като в това отношение ще открием, че доста често могат да получат допълнителни бонуси. В платформата на този оператор можем да открием в момента, че всеки спортен запалянко се радва на по-високи коефициенти при създаването на залог – онзи момент, когато предлагате нещо, което все още не е добавено като ставка в едно спортно събитие.

Имаме специални условия за комбинирани залози, като трябва да обърнем внимание, че не можем да даваме примери, поради простата причина, че същите условия се променят всеки ден. Не на последно място можем да се запознаем и с така наречения Price Boost, чиято основна функция е да ни дава завишени коефициенти на определени спортни срещи, които брандът е преценил, че ще се радват на повече внимание.

Добре, бихте казали, че тези предложения не са точно бонуси, защото все пак няма предоставени средства за залог – макар и това да е така, отново можем да ги зачислим, но ето и една опция за безплатни залози, която няма да ви разочарова. Брандът предлага точно такава промоция, като размерът на безплатните залози се определя на база активността на потребителите. По определена стойност може да разберете и на каква стойност ще бъде вашият безплатен залог, като активността се разглежда на дневна база и може спокойно да повиши интригата сред запалянковците.

Нека не забравяме и какво точно е безплатният залог.  В повечето случаи това са средства, които може да използвате за правенето на една прогноза.  При успех получавате само печалбата от залога. Какво имаме предвид? Ако сумата е 2 лева и залагате на среща с коефициент 2.00, печалбата трябва да е общо 4 лева, но букмейкърът взима своите 2, които е предоставил за залога, като ви оставя само печалбата от самия залог,  но не и стойността на залога. Какво се случва при загуба? Продължавате напред със забавлението и чакате активирането на следващата промоция.

Не трябва да забравяме, че този оператор има много сериозни опции и програма за развитие, която може да накара всеки един истински потребител да открие възможно най-добрите условия за игра. Другата приятна подробност е, че полето със спортни дисциплини е подготвено и за най-претенциозните спортни критици, следователно винаги има още едно интересно събитие, което може да ни изненада. И отново напомняме, че винаги е препоръчително да обръщаме малко повече внимание на секцията с промоции, която никога не може да ни изненада. Тя е като жив организъм и винаги предлага нещо ново, с което инвестираното време да се превърне в незабравимо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички