Все повече залагащи предпочитат да играят от телефона си


Все повече залагащи предпочитат да играят от телефона си
Снимка: Pixabay

1154 0

Преди години ни се налагаше да ходим до най-близкия букмейкърски пункт, за да попълним фиш с нашите прогнози. Впоследствие компаниите от този бранш се преместиха в интернет пространството, а днес вече са навсякъде с нас - на мобилния ни телефон. Сега можем да поставим своите залози докато сме в обедна почивка, на разходка в парка, на вечеря с приятели или на опашката в магазина.

Всеки уважаващ себе си бранд в хазартния сектор се старае да направи играта на своите клиенти лесна и удобна. Някои букмейкъри раззработиха специални апликации за Android и IOS, а други пуснаха мобилни версии, с които може да се залага директно от браузъра на устройството. Все пак около 70 процента от трафика в интернет вече е през мобилните ни телефони, а настолни компютри, лаптопи и таблети общо заемат оставащите около 30 процента. Основният вариант за тегленето на App-овете е от самия сайт на дадения букмейкър, тъй като много платформи за сваляне не толерират хазарта. Естествено, в страниците на бетинг компаниите апликациите са напълно безплатни. Съвременните мобилни устройства са снабдени с голям дисплей и позволяват лесно управление, което ги прави удобни за играчите. Прочитайки статията в  https://betenemy.com/bet365-mobile-app/ например, ще се убедим, че един от топбукмейкърите в световен мащаб - Bet365, е сред най-модерните в това отношение. Британската компания от 2016 г. насам е и на българския пазар, след като получи лиценз за това. Тя е предпочитана заради огромния брой събития, за които дава възможност да се залага - повече от 780 000, като над 65 процента от тях могат да се гледат на живо с видео връзка. Освен това разполага и с много добро приложение - има апликации за Android и iOS и в тях няма да Ви липсва нищо от предлаганите услуги на букмейкъра. Важно е да се отбележи, че вариант за тегленето му е от самия сайт на букмейкъра. Android APK е достъпен на сайта на компанията, а този за iOS може да намерите в Apple Store. Изтеглянето от страницата на бранда става лесно, не се нуждае от някакви специални програми и е напълно безплатно. От телефона си можете да направите всичко, което и на лаптопа си - да се регистрирате, да поставите залозите си, да следите събития на живо и какво ли още не.

Като цяло между мобилната версия и отделните апликации на Bet365 няма съществени разлики. Сред предимствата на мобилните апликации са, че хабят по-малко трафик, предоставят директен достъп до любимия Ви раздел, а и не излизат в историята с посещенията Ви в браузъра. Мобилната версия на сайта работи с по-стара операционна система и не заема място в телефона и таблета Ви. Тази  мания по мобилните залози няма да Ви лиши от нещо, което се предлага, ако влезете от компютъра си - ще имате достъп до всички опции. Друго важно нещо е, че британският бранд предлага за мобилните си потребители същите разплащателни методи, каквито са достъпни и в десктоп версията на сайта.

В крайна сметка можем да заключим, че Bet365 и останалите доказани и утвърдили се във времето бетинг компании ще работят все повече в усъвършенстването на мобилната си апликация, за да бъде тя още по-удобна за потребителите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички