Винаги ли може да се вземе бонус за регистрация от онлайн букмейкърите?


Винаги ли може да се вземе бонус за регистрация от онлайн букмейкърите?
Снимка: iStock/Guliver

1800 0

Днешните сайтове за залози на букмейкърите, са наистина много привлекателни за тези, които обичат хазартните игри за пълнолетни. Компаниите, които стоят зад онлайн платформите, се стараят да привлекат интереса на клиентите си, с бонуси за регистрация и допълнителни оферти под формата на безплатни залози и по-високи коефициенти. Винаги ли обаче може да се вземе бонус за нов клиент и какво трябва да знаете по темата, ще научите повече от тази публикация.

Всички букмейкъри ли дават бонус за регистрация?

Лицензираните онлайн букмейкъри в България предлагат бонуси за регистрация. Това са оферти, които са отправени към новите клиенти и са обвързани с първия депозит, който се направи в сайта. Най-често е предложен процент върху сумата, която депозирате в онлайн платформата. Така например, ако бонусът 100% върху депозита и заредите 10 лева, ще получите още толкова.

Някои хора обаче се подвеждат под думата бонус. Те мислят, че някои им дава свободни пари, които могат да се изтеглят, без да са изпълнили никакви условия. Това обаче далеч не е така. Предложените промоции за нови клиенти, са обвързани с условие за превъртане или още познато като разиграване. С други думи, може да се наложи, да направите залози на определена стойност, за да получите правото да теглите печалбите си. Ето защо, прочетете изискванията към офертите.

Много рядко се случва даден букмейкър, да не предложи стартов бонус. Ако все пак срещнете сайт за залози, където липсва такова предложение, е добре да знаете, че рано или късно ще бъде пуснато. По този начин бетинг компаниите, се конкурират и гледат да излязат с едни гърди пред другите. Разбира се, освен началните бонуси, са предвидени и още поощрения за играчите.

Как се взимат началните бонуси?

В зависимост от букмейкъра, при който играете, може да има различни условия за усвояването на началния бонус. По-горе вече писахме, че обикновено се изисква извършване на депозит. В много редки случаи се дава стартов бонус без депозит, така че ще е нужно да заредите сметката си с пари. Другото важно нещо, е минималната сума, която ви класира за бонуса. В изискванията е посочено колко най-малко да депозирате, ако желаете да получите допълнителна премия.

Следва вече споменатите правила за разиграване. В тях влизат печелившите и губещите залози. Много често, освен броя пъти на разиграване на бонуса, има допълнително условия за коефициента на спортните срещи. Букмейкърът може да изиска от вас да залагате на мачове с коефициент не по-нисък от 1.20 или по-висок, за да се вместите в правилото за превъртане.

Ако сте изпълнили всички тези условности, то тогава няма да имате проблем да усвоите бонуса, а също и да играете с него. В случай, че нещо не ви е ясно, е добре да влезете в контакт с персонала по поддръжката, който ще ви даде допълнителна информация относно избраната промоция.

В обобщение

В днешни дни букмейкърите искат да привличат все повече играчи. Те го правят чрез различни похвати, включително и бонуси за регистрация. В тази статия писахме, какво представляват тези предложения и как да се възползвате от тях. Тук обаче не бива да забравяте, че хазартните игри и залози могат да ви доведат до тотален банкрут, тъй че бъде много разумни, ако искате да залагате.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички