Великолепна Ивет е на финал на 200 метра в Берлин!


Великолепна Ивет е на финал на 200 метра в Берлин!
Снимка: Guliver/GettyImages

3282 0

Най-бързата българка Ивет Лалова-Колио успя да проведе великолепно бягане на 200 метра в полуфиналите на Европейското първенство по лека атлетика в Берлин. Нашата представителка успя да преодолее последните пресявки в състезанието на половин обиколка и ще стартира на финалното бягане в битка за медалите.

Лалова се класира втора в серията си с резултат 22.65 секунди в комфортно бягане, а победителка стана Дина Ашър-Смит от Великобритания. Ивет бяга в първата серия от полуфиналните бягания. Във втората серия Дафне Схипърс спечели с лекота, като си позволи да отпусне своето бягане в края, а втора завърши друга британка - Бет Добин. 

В третата серия участва и другата наша представителка - Инна Ефтимова. Балканската шампионка на 200 метра от тази година не успя да разгърне своето бягане и завърши последна в серията си с резултат 23.62 секунди, което остава далеч от личния й резултат за сезона - 23.11 секунди.

Финалът на 200 метра ще се състои в събота вечерта от 21:45 часа, където Ивет Лалова ще се изправи срещу най-бързите жени на Стария континент.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички