Ваня Стамболова без конкуренция на 400 м с препятствия


Ваня Стамболова без конкуренция на 400 м с препятствия

2517 0

Ваня Стамболова (СК Костенец) спечели старта на 400 метра с препятствия от Националния шампионат по лека атлетика, който се провежда в НСА. Стамболова, която  е европейската вицешампионка от Барселона 2010, победи с време 58.99 секунди. На второ място остана Ива Димова от КЛАСА с резултат 59.69, а за бронза се пребори Теодора Коларова (СК Костенец) с 60.72.

Надпреварата в дългия скок при мъжете спечели Денис Ерадири от ЦСКА-София, който преодоля 8.01 метра от петия си опит. Среброто остана за Даниел Анков (АК Плевен 2014) с резултат 7.40, а на почетната стълбичка се качи и Даниел Добрев от АСКЛА Сливен с резултат 7.34.

В тласкането на гюле нямаше никакви изненади и титлите отидоха при най-силните ни представители в дисциплината. Георги Иванов записа 20.00 метра от втория, а Радослава Мавродиева тласна 17.78 още с първия си опит, за да окупира първото място. Така тя покри норматив за Световното първенство по лека атлетика в Пекин през август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички