Треньорът на Тервел: Мачът с Кличко даде урок на Кубрат и му показа грешките


Треньорът на Тервел: Мачът с Кличко даде урок на Кубрат и му показа грешките
Снимка: БГНЕС

1248 0

Треньорът на Тервел Пулев Борислав Бояджиев коментира какви са очакванията му за предстоящия тази вечер мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън.

"Да очакваме интересен двубой, най-важното нещо, което да очакват хората. Много сериозен противник на Кубрат, той ще покаже готовността на Кубрат да изпълни неговата цел", заяви специалистът пред Нова телевизия. 

"В момента може би (Кубрат б.р.) прави сутрешният стречинг. Спи се малко по-късно, почива се малко по-късно. Неговият мач е последен в програмата и има време да почине. Сега са стандартните неща. С Тервел след малко ще свършим тази работа."

"Самият Самюел Питър също е бивш световен шампион, значи не знам кой трябва да бъде силен, ако той е слаб. И сегашният, и предишният съперник са на достатъчно високо ниво, за да се случи един истински спектакъл. Кубрат много се разви в последните години, мачът с Кличко му даде един урок, показа му грешките, върху които трябва да работи", допълни още Бояджиев. 

"Много хора казаха, че Питър бе слаб, аз казвам, че просто Кубрат бе много добре подготвен. Очаквам тази вечер да бъде по същия начин. Работата с Ули Вегнер, която правят във фаза защита, беше на ниво, агресията в неговите действия също. Той е много опитен, няма да бъде лесно. Много нестандартен и много неудобен противник, идва на ринга със своите амбиции. Всеки, който влезе на ринга, иска да спечели. Той ще търси своето в този мач".

Двубоя на Кубрат Пулев срещу Кевин Джонсън може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички