Треньорът на Кличко: Бригс тревожи Владимир, целта му е пари


Треньорът на Кличко: Бригс тревожи Владимир, целта му е пари

2614 0

Треньорът на Владимир Кличко - Джеймс Али Башир, коментира скандалите, с които американският боксьор Шенън Бригс непрекъснато провокира възпитаника му, за да си изпроси битка с него. Според специалиста целта на Бригс е да направи пари и да върне славата си в супертежката категория.

"Мисля, че Бригс е бизнесмен. Мен неговото поведение изобщо не ме притеснява. Но изглежда, че то тревожи Владимир. Този човек само се опитва да направи пари и по този начин да повиши интереса към бокса и към боя. Ако Бригс мисли, че така ще повиши интереса към своята персона и ще получи бой с Кличко, не виждам проблем", коментира Башир пред "Bigmir".

"Шенън прави всичко това, за да си върне славното име в супертежката категория. Сега тази категория е мъртва и Бригс се опитва да я реанимира, да й придаде острота и опасност. А там много хора не искат да го видят, дори и само поради причината, че е астматик. Така Бригс е заплаха за много гиганти - голям и силен е, истоя в 12 кръга на Виталий Кличко", продължава треньорът на украинеца.

"И всъщност воплите на Бригс, че ще нокаутира Кличко се харесват на много американци, защото те не обичат Владимир. Защо? Заради предразсъдъци. Ако Виталий и Владимир бяха американци, щяха да ги носят на ръце", категоричен е Башир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички