Треньорът на Дудова: Случилото се е шок за всички нас


Треньорът на Дудова: Случилото се е шок за всички нас
Снимка: Българска федерация по борба

1430 0

Треньорът на Биляна Дудова – Петър Касабов, сподели, че не е имало признаци състезателката му да реши да се самонарани по подобен начин. Трикратната европейска шампионка по борба направи опит за самоубийство. Тя беше приета в болница на 21 май вечерта с прорезна рана на ръката.

„Това е някакъв моментен изблик. Малко изненадващо е, шок за всички нас. В неделя като се разделихме, като се прибрахме от Япония, всичко беше наред. Никакви признаци да се стигне до нещо подобно. Важното е, че всичко е наред. За сетен път се убеждавам, че колкото са силни, толкова са и крехки”, сподели Петър Касабов пред Нова тв, който е треньор номер 1 на България за 2018 година.

Биляна Дудова вече е изписана от медицинското заведение. Самата състезателка по борба не разкрива конкретната причина за инцидента, а само допълва, че е лична и отказва да коментира повече подробности.

Състезателката ще пропусне държавния шампионат по борба, който е следващата седмица във Враца. А колко време се очаква да е възстановяването - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички