Топ 6 на най-играните безплатни онлайн слотове


Топ 6 на най-играните безплатни онлайн слотове
Снимка: Архив

1670 0

С появата на онлайн казината и по-бързото и лесно дигитализиране на всяка една игра, брандовете осъзнаха една много приятна подробност - могат да интегрират неограничено количество игри. След като няма нужда от физическо място, за да се постави една ротативка, а само няколко мегабайта сървърно пространство, днес се твърди, че общият брой на тези игри е приблизително 5000 и най-вероятно расте, докато четем тези редове. Това обаче далеч не означава, че всички игри се радват на еднаква популярност, напротив - някои заглавия така и не успяват да разгърнат потенциала си. В следващите редове ще ви запознаем с някои от най-предпочитаните слот игри, които се радват на сериозна популярност:

1. Rise of Ra е игра, която ще ни върне назад към древността и величието на Египет. Символите тук ще ни върнат в древността и ще ни позволят да се срещнем с личности като Клеопатра, самият Ра и други съкровища, с които се подчертава величието на империята. Играта предоставя 15 печеливши линии на своите почитатели, присъстват така наречените диви символи, които помагат за изпълнението на дадена линия. Коефициентът на възвръщаемост или RTP е 95.97%. В случай, че не знаете какво индексира, той определя сумата, която ще се върне при нас под формата на печалба.

2. Burning Hot е игра, която се радва на много вариации. Класическата тема с плодове е предпочитана от мнозина, все пак говорим за семплистика и много ясни правила. Тази игра има много разновидности, но ще открием, че са наличието от 5 до 100 печеливши линии. RTP коефициентът варира и започва от 95% нагоре. Ако обърнем малко повече внимание на ревю на Уин Бет казино ще открием, че именно това заглавие се радва на много внимание, като всички разновидности на играта са налични. И както се досещаме, феновете я оценяват!

3. Играта Flaming Hot също запазва класическата тема и използва плодовата еуфория за инкасирането на по-сериозни печалби. Високото RTP от 95.53% привлича достатъчно почитатели. Имаме на разположение 20 печеливши линии, специален символ за завършването на линиите. Различава се малко от горното заглавие, но също влиза като една от предпочитаните игри за почитателите на риска и по-семплите предизвикателства.

4. 20 Super Hot е игра, която ще откриете в почти всеки реномиран бранд. Тя се смята за семпла, чиста от всякакви допълнителни разсейки и позволява на всеки истински почитател да започне да се забавлява веднага. Имаме 20 печеливши линии, но студиото производител оставя и много приятни възможности за успех, след като предлага специален символ (в този случай звезда) и поставя минимален залог, с който можем да играем по-дълго време, но същевременно да увеличим своя успех драстично с помощта на някои по-специални опции. Добрата новина е, че допълнителните бонуси не са натрапващи, а доста приятни и запазват цялата линия на класическа игра, което е повече от прекрасно.

5. 40 Super Hot е игра, която ни напомня, че очевидно са увеличени печелившите линии, но същевременно са махнати някои допълнителни опции, които в предишната версия даваха малко повече опции. Остава само опцията за дупликация. Коефициентът на RTP e 95.81% и както очакваме, студиото все пак е преценило да повиши шансовете за успех и същевременно да запази баланса като премахва някои други екстри. Резултатът е, че седмиците са най-желани в тази платформа.

6. Thunderstruck II е продължение на популярната слот машина, която доставя на своите клиенти възможност да използват точно 423 печеливши линии. Ще открием присъствието на митичния бог Тор, а неговият чук дава сериозно възможности, особено ако го срещнем на повече от един барабан. Символите на бурята пък дават възможност за джакпот игра, тук се следи прогрес, а красивата анимация наистина грабва вниманието на аудиторията. Не можем да очакваме по-различен резултат, след като първата част успя да привлече редица почитатели на риска!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички