Тихомир Иванов вече е част от глобалното семейство на Red Bull


Тихомир Иванов вече е част от глобалното семейство на Red Bull

699 0

Националният състезател по лека атлетика в дисциплина висок скок - Тихомир Иванов – официално стана третият български Red Bull атлет на 02.02.2020. След като грабна първото място на Републиканското държавно първенство по лека атлетика в дисциплина висок скок със забележителните 225см тази неделя, 25- годишният шампион тържествено се качи на почетната стълбичка с Red Bull шапка на главата.

Това беше 7-мата поредна победа на Тихомир на национален шампионат, а с постижението си от вчера той се нареди сред 15-те най-добри в света за годината. Новата гордост на Red Bull е 5-и в европейската ранглиста за сезона и започна обещаващо олимпийския сезон. След като премина високо технологични тестове за издръжливост и общо физическа подготовка в тренировъчния център на Red Bull в Залцбург (Австрия) през месец декември, олимпийската надежда беше единодушно поканен да се присъедини към семейството на най-необикновените и талантливи атлети от всички спортове на емблематичната дата 02.02.2020!

Въпреки че Коронавирусът стана причина за отменянето на Световното първенство по лека атлетика в зала, което трябваше да се проведе в Нандзин (Китай) между 13 и 15 март, и това води до промени в програмата на Тихомир, ние сме сигурни, че той ще бъде във върхова форма за летните олимпийски игри в Токио това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама