Страхотна новина! "Грациите" обмислят нов спектакъл


Страхотна новина! "Грациите" обмислят нов спектакъл
Снимка: БГНЕС

1872 0

След грандиозното шоу, което изнесоха в "Арена Армеец" момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, обмислят възможността да направят още един спектакъл.

Това призна президентът на федерацията Илиана Раева. На пресконференцията след бенефиса тя заяви, че Християна Тодорова и Ренета Камберова са предложили грациите да направят още едно представление.

Целта е то да даде възможност на всички, които не са успели да си закупят билети, да преживеят тази емоция на живо .Обсъжданата дата е 5 декември.

"Благодаря ви, приятели! Благодаря на моето семейство- на Наско, на Славея, на Вили, благодаря на министъра на спорта Красен Кралев.

Ако през всичкото това време нямах подкрепата и вярата на всички момичета, на моята голяма гордост - треньорът Ина Ананиева, нямаше да успеем.

Благодаря за цялата огромна любов, която ни дадохте! Именно тя ни крепеше и заради нея печелехме", каза още Илиана Раева.

"Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. А знаете, че нашите момичета са най-силните и най-красивите", допълни развълнуваната Раева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички