Стела Енева грабна приза "Спортист с увреждания №1 на 2015"


Стела Енева грабна приза "Спортист с увреждания №1 на 2015"
Снимка: БГНЕС

1908 0

Лекоатлетката Стела Енева стана носител на званието "Спортист с увреждания на годината". Най-добрата ни представителка в леката атлетика взе наградата за втора поредна година, след като стана световна шампионка в тласкането на гюлле, а на шампионата на планетата в Доха, Катар спечели и сребро в хвърлянето на диск.

"Здравейте на всички гости, деятели, министри. Само искам да кажа, че тази статуетка е тежка, защото този труд никой не го вижда. Всичките тези трудности и сълзи на мен, моите треньори моя екип. Трябва да прощаваме на себе си, за да простят и околните.

Благодаря на журналистите, които са гласували за мен. На всички хора, които са били до мен, близки. Мога да пожелая на всички спортисти да покрият нормативите за Рио и да имаме повече олимпийски медали. Дано чудесата да се случат през Коледа", каза Стела Енева.

За отбор на годината беше обявен националният тим по волейбол, но капитанът на тима Владимир Николов се отказа от наградата в полза на ансамбъла по художествена гимнастика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички