Станка Златева за Олимпиадата: Просто не е било писано


Станка Златева за Олимпиадата: Просто не е било писано
Снимка: БГНЕС

1421 0

Емблемата на българската борба в последните няколко години Станка Златева обоснова решението си да прекрати спортната си кариера заради контузия.

"Травмите ми са много, имах проблеми с глезените, с коленете, правеха ми операции на тях. Но последната травма в кръста вече започна да ми прави много проблеми. Тя се възпали и започна да влияе на глезените и коленете ми", сподели Златева пред ТВ+.

"Слагах инжекции, но не е същото. Не мога да тренирам така, както преди. Но вече се успокоих, имаше един момент, в който не знаех ще спирам ли, ще продължавам ли. Сега ми е по-добре".

Звездата ни в борбата е многократна световна и европейска шампионка, като голямата липса в кариерата ѝ е именно олимпийската титла. Досега тя има два сребърни медала от Пекин и Лондон, но явно няма да може да се пребори за злато. 

"Няма начин да не съжалявам. Имах възможност на два пъти да взема златен медал на Олимпийски игри, но не се получи. За това ще съжалявам, но и се примирявам, че просто не е било писано. При подготовката съм се чувствала много добре, но там вече е психика. Това е голямо първенство, което го чакаш четири години", каза още тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички