Стана ясно какви са "подозрителните обекти" около лагер 3


Стана ясно какви са "подозрителните обекти" около лагер 3
Снимка: iStock/Guliver

6070 0

Нова информация около акцията за издирването на Боян Петров съобщиха от "Dream Wanderlust". "Подозрителните обекти", за които бе съобщено по-рано днес са камъни и скали, а не някакъв вид предмети за употреба. 

"Нашите хеликоптери излетяха към указаното място в ранните часове на сутринта. Заради силния вятър обаче трябваше да се върнат на земята на Ниалам и да изчакат да утихне. В 7:30 часа сутринта китайско време двата хеликоптера заедно с екипажа прелетяха направиха всичко по силите, за да прелетят над Шиша Пангма и достигнаха най-високата височина, която е възможно.

По време на полета бяха забелязани някои подозрителни предмети в лагер 3. Хеликопетрите отново прелетяха над тях, за да направят снимки и да видят след това какви са тези предмети. След като се завърнаха на базовия лагер, от екипа ни видяха, че това са камъни и скали.

ОБНОВЕНО: Търсенето на Боян Петров (12.05)

Хеликопетерите свършиха горивото и отлетяха за Катманду, и вече са готови за следващата мисия. Според текущата информация шерпите са се насочили към лагер 3, след като Боян не е бил открит в лагер 2".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички