Сидни Суини влиза в образа на Кристи Мартин


Сидни Суини влиза в образа на Кристи Мартин
Снимка: GettyImages

635 0

Една от най-разпознаваемите актриси в последно време Сидни Суини ще играе живата легенда на женския бокс Кристи Мартин. 26-годишната блондинка стана известна покрай сериала "Еуфория", като определено умее да привлича вниманието към себе си.

Коя е Кристи Мартин?

Кристи Мартин, която се би за последно преди близо 13 години е считана за една от най-добрите и се състезаваше основно в средна категория. Тя прави дебют в професионалния бокс на 21-годишна възраст и е изиграла общо 59 двубоя в кариерата си. Записала е 49 победи, от които 31 са с нокаут. Има и три равенства и 7 поражения.

Още: Предложили 40 милиона долара на Майкъл Джордан, за да се бие за световна титла по бокс

Родената в западна Вирджиния Мартин е и приета в Залата на славата на бокса в Лас Вегас през 2016 година, като става първата жена боксьор с такова признание.

Лентата за легендарната спортистка се очаква да се появи на бял свят през 2025 година, като ще бъде проследен живота на Кристи Мартин.

Припомняме, че наскоро пък един от най-обичаните кеч звезди и актьори Дуейн Джонсън започна ММА тренировки, за да се превъплати в друга икона на бойните спортове. Скалата ще влезе в образ, за да играе UFC легендата Марк Кер.

Още: Скалата ще играе легендата на UFC Марк Кер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички