Ще вземе ли букмейкърът Betano лиценз за България?


Ще вземе ли букмейкърът Betano лиценз за България?
Снимка: iStock/Guliver

1494 0

Все по-често обръщаме внимание на активността на Държавната комисия по хазарт, особено след като попадаме на новините за букмейкъри, които имат желание да започнат работа на родния пазар.

Самият процес в никакъв  случай не може да се смята за лек, а тестовете на системата, условията и стабилността на един бранд, отнемат достатъчно време, за да се зачудим дали изобщо шансовете са в негова полза. Ето защо и насочваме вниманието си към този линк за Betano и се радваме на някои от добрите промоционални условия,  които се предлагат в платформата.

Както се досещате, този оператор няма още лиценз, но знаем, че е подал заявлението си и  се надяваме, че до края на годината ще открием още една компания с опит в сферата на развлекателната индустрия. Това обаче не означава, че и сега  не можем да разгледаме по-подробно предложенията му, необходим ни е VPN и макар същият да не разполага с лиценз за България, разполага с малтийски, който му позволява да оперира на територията на няколко  страни.

И тук идва по-сложният въпрос: ще вземе ли лиценз? Истината е, че това е един особен процес, който всеки бранд описва като „ходене по мъките“. От една страна е ясно, че всеки един оператор иска да навлезе много бързо на родния пазар, особено при положителната тенденция на разрастване и инкасиране на колкото се може повече приходи, но проблемът обаче е, че родната комисия няма никакво намерение да вярва на по-сериозните обещания.

Ето защо  откриваме, че всеки оператор трябва да инвестира определена сума, която  да бъде гарант за изплащането на печалбите, а условието е въпросните средства да се депозират в българска банка. Освен това не трябва да забравяме, че самите експерти имат много време да  разгледат цялата платформа.

Не го правят по свое собствено желание, а инвестират това време, за да бъде в полза на самите клиенти. Това означава, че трябва да се провери нивото на сигурност, защитите на платформата, както при достъпване на клиентите, така и при извършването на различните плащания. Всичко това отнема време, а да не забравяме, че условията на всяка една игра трябва да се проверят,  за да може да се изпълни и самият закон  за залози – той гласи, че и двете страни трябва да имат равни шансове за успех.

Не трябва да забравяме, че всичко това се прави единствено и само за гарантирането на качеството и безпроблемната игра. Освен родният лиценз, всеки един потребител е защитен и от европейската комисия по хазарта, а трябва да се замислим кога последно сме наблюдавали някакви трусове в букмейкърската индустрия, особено в България.

Можем да забележим, че въпреки по-сериозният интерес на хакерите, нито една система не е предоставила личните данни на своите клиенти, впрочем този факт идва в правилното време, докато наблюдавахме колко точно социални мрежи бяха обект на атаки и колко от тях не успяха да опазят информацията на своите клиенти.

На този етап можем да открием, че този оператор вече разполага с един лиценз, а след това можем да открием, че и студиата, които са в платформата, вече са познати на самата комисия, все пак имаме и българско  присъствие, чийто методи са разглеждани много пъти. Отново не можем да е ангажираме със срокове, все пак има изисквания на комисията за промяна на някои  условия, които биха  могли да гарантират на всеки един потребител по-високи шансове, но преди всичко говорим за качество и безпроблемна работа, към която всички се стремят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички