Шеф Иван Манчев инспектира спортна верига Pulse Fitness & Spa


Шеф Иван Манчев инспектира спортна верига Pulse Fitness & Spa
Снимка: Pulse Fitness & Spa

15534 0

Шеф Иван Манчев – прословуто име, български шеф-готвач, ресторантьор, ТВ водещ и автор на книги с рецепти.

Надали има човек, който да не знае или да не е чувал за Шеф Иван Манчев. Той е собственик на три ресторанта - CACTUS, намиращи се в град София и в Свети Влас, които се славят с наистина прекрасна кухня и удобни локации. Водещ е на предаването „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“, които се превърнаха в любими за българската аудитория. Шеф Иван Манчев работи и в проект към известна хранителна верига, където предлага интересни рецепти, които лесно можем да си направим и вкъщи.

Именно едно от телевизионните предавания, в които е главно действащо лице, както и дългогодишния му опит в собствения му бизнес, са изградили навика му да бъде изключително взискателен към всяко нещо, с което се занимава. Това включва и избора му на място, на което да се грижи за своето здраве, поддържане на добра форма и тонус.

Ето защо Шеф Манчев направи свой личен експеримент и избор, като посети най-бързо развиващата се фитнес верига у нас – Pulse Fitness & Spa. Както в предаванията, така и в залата, той гледа детайлно всяко едно нещо.

Какво точно инспектира той там и каква е обратната му връзка – ще разберете в последващото интервю с него.

1. Здравейте, Шеф Манчев! Всички знаем, че сте изключителен перфекционист във всичко, с което се захванете. Бихте ли направили компромис по отношение на залата за тренировки?

- Здравейте и от мен! За мен е важно, когато отидеш в една зала, да виждаш професионализъм – това е първото основно нещо. След което  трябва да се вижда детайлът. Хубави уреди, добре подредени зали, с добър изглед към прозорците, да има хубави кърпи за ползване от трениращите, да те посрещнат на вратата още с влизането в обекта и да ти кажат „Добро утро!“ – всичко това носи след себе си стойност и клиентът се отпуска и се чувства добре на това място.

2. Може да се каже, че сте направили пълно „инспектиране“ на спортната зала, подобно на работата ви в едно от предаванията, в които сте главно действащо лице. Споделете своята обратна връзка.

- Смятам, че по това, което видях във фитнес залите на Pulse Fitness & Spa, съм направил въпросното „инспектиране“. Първо, когато влязох във фитнеса, ме посрещнаха хора, които са ведри и приветливи. Последва престоят ми в съблекалните, които бяха изключително чисти и подредени, много широки и приятни. След това минах през целия фитнес – видях огледалата, които бяха изключително чисти. Видях, че има хора, които се грижат за това и които минават и дезинфектират всичко постоянно. Това са все неща, които са важни за една спортна зала, в която хората идват за да водят по-здравословен начин на живот. Дяволът е в детайлите, а за мен този фокус, който фитнесът има, дава това усещане на клиентите – за подреденост, за чистота и висок професионализъм.

3. Важно ли е за вас обслужването, независимо дали сте във фитнес, ресторант или кино, например?

- Обслужването, като всичко останало, е изключително важно в една работа, защото хората, които се занимават с обслужването, трябва да знаят добре уроците си. Те трябва да знаят добре и в детайли това, което предлагат, за да може да унагледят бранда, за който работят. Ключовото е следствие на това, клиентът да остава доволен. Това е като в ресторанта – един сервитьор трябва да знае добре менюто си, за да може добре да го предлага и продава. Обслужването не е обслужване, то е продаване на продукта, който произвежда и той отговаря за него.

Така че за мен обслужването е изключително важно и аз смятам, че в залите на Pulse Fitness & Spa има такова.

4. Търсите ли разнообразие и какви са основните критерии, които вземате предвид при избора си на спортна зала?

- Критетиите при избор на спортна зала са от изключително значение за мен и така трябва да бъде за всеки човек. Здравето е преди всичко, именно затова основни неща, които трябва да вземаме предвид при този си избор, са чистотата, наличието на просторни зали и много уреди, за да не се получава струпване и изчакване, професионално отношение и обслужващ персонал, който да ни насочва за правилно изпълнение на режим и упражнения.

По отношение на разнообразието – то винаги е от значение и това е едно от основните неща, ключово за моя избор на спортна зала. В Pulse Fitness & Spa имам възможността да правя тренировката си спрямо желанието ми в момента. Мога да отида на фитнес, да се възползвам от разнообразните им групови занимания и накрая да се потопя в релаксиращи часове в спа зоните им. Всичко това е включено със свободен достъп, без предварително записване и е изключително удобно за всеки клиент.

5. Какво всъщност е спортът за вас и важно ли е да го съчетаваме със здравословното хранене

- Спортът е вдъхновение. Спортът е здраве. Спортът те кара да се чувстваш добре. Ставаш сутрин, спортуваш с ясната нагласа, че денят ти ще е прекрасен, че това ще те зареди, ще ти даде стимул, мотивация. След това да обърнеш внимание на най-близките си хора, да не си намръщен. Така че спортът ни дава така нареченото кръвообръщение в главата, което после пренасяме в целия си ден и това е прекрасно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички