Сестри Стоеви разузнаха съперничките си на живо


Сестри Стоеви разузнаха съперничките си на живо

952 0

Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви са изгледали на живо срещата, в която се определяше двойката, срещу която ще играят във втория кръг на световното първенство в индонезийската столица Джакарта.

Както се очакваше Фи Чо Сун и Амелия Алиша Ансели от Малайзия спечелиха лесно срещу Шарка Крижкова/Катерина Томалова (Чехия) с 21:8, 21:9. Така азиатките си осигуриха среща с 16-ите поставени златни медалистки от Баку в сряда.

"Гледахме двубоя, който беше неравностоен. По принцип знаем какво да очакваме от двойката от Малайзия, защото момичетата са играли срещу тях. Сигурен съм, че ако Габи и Сиси са пределно концентрирани и изпълняват тактическите указания до края, ще спечелят", коментира треньорът на сестрите Гюнтер Хубер от Джакарта.

При успех европейските шампионки за девойки Стоеви ще играят на осминафиналите най-вероятно със световните номер едно Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши от Япония. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички