Сарафа се поболя, готвейки се за мач с Мейуедър


Сарафа се поболя, готвейки се за мач с Мейуедър

1421 0

Серафим Тодоров ходи всеки ден в болница, за да може да се отърве от псориазис, който го преследва, информира "България Днес".

Псориазисът е кожна болест, която причинява огромни петна по тялото. Най-често те са по коленете, кръста и седалищната гънка. Докторите всекидневно мажат с кремове Сарафа. Освен това той се подлага и на нагревки.

Докато се бори с псориазиса, Тодоров се готви и продължава да мечтае за шоу мач с най-богатия спортист в света Флойд Мейуедър. С уреждането на нов мегасблъсък се е заел български мениджър. Очаква се той и Сарафа да летят през юли за САЩ, където да уточнят последните детайли преди срещата с агентите на Мейуедър.

"Готвя се, каза Тодоров. - Тренирам редовно. Лекувам се от псориазис. Всеки ден ме мажат с различни кремове. Ходя и на нагревки. Моят мениджър ми е казал да не избързвам да говоря за Мейуедър".

Информации за подобен двубой се появиха веднага след като Мейуедър взе т.нар. "мач на века" срещу Мани Пакиао. След победата на американеца Сарафа обяви, че от CNN.

Тодоров и Мейуедър са стари познайници. На олимпийските игри в Атланта през 1996 г. Тодоров побеждава американеца в полуфинала. Това е и последната загуба на Мейуедър. След поражението от българина той има 48 последователни успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички