С какво биха били от полза на залагащите мобилните приложения за залози?


С какво биха били от полза на залагащите мобилните приложения за залози?
Снимка: iStock

1138 0

Преди да отговорим на въпроса в заглавието, нека върнем лентата назад, когато букмейкърите бяха познати на определени локации, предлагаха хартиени фишове и дневна програма, придружена с дежурен дебат с любимите спортни зевзеци и „познавачи“.

Правенето на една спортна прогноза беше особен ритуал. Днес имаме на разположение пълен списък на мобилни  приложения за залози от анализаторите в Нострабет, които не само могат да говорят за предимствата, но и да посочат точните адреси, които могат да се свалят. Ако вярваме на скромната статистика от мобилните платформи, все повече хора с удоволствие предпочитат този метод за забавление, отколкото да използват стационарния компютър. Една друга много важна причина е, че според една статистика, повече от 1/3 от световното население разполага с умен мобилен телефон, а цифрата се увеличава всеки ден.

На фона на това, знаем и още една подробност – всеки втори човек поне веднъж в живота си е правил спортна прогноза, а всеки трети се е превърнал в запален спортен почитател. Ако има такава активност, тогава каква е причината? На първо място ще отбележим, че все повече почитатели избират телефона си, пред всяка една друга интеракция в дигиталния свят. После можем да говорим за високо ниво на сигурност и след това не трябва да забравяме, че всяко теглене и зареждане на сметката, може да стане с лекота.

Какви други ползи можем да открием, особено след като говорим за изисквания на потребителите? Едно от най-важните условия в настоящия момент, е интеграцията с всеки наличен умен телефон. Ако обърнете внимание на списъка от мобилни устройства, повечето брандове поддържат широката гама, а онези, чийто телефони не могат да устоят на дигиталните промени, често могат да използват и мобилната версия на сайта, използвайки браузъра на телефона си.

И след като имаме въпрос, нека отговорим и какви са ползите. На първо място имаме достъп до цялата спортна вселена, която включва редица дисциплини – популярни и не толкова популярни – разнообразие от ставки, както и любимите функции за стрийм на събитие, кеш-аут, кеш-бек и още много други. Истината е, че употребата на мобилно приложение на букмейкър, не се различава по нищо, но пък дава предимства. Например можем да персонализираме самата платформа, за да следим само предпочитани отбори, получаваме известия за предстоящи събития, известия за промяна на резултата, възможност за гледане на интерактивни анимации по време на дербито и още много други.

По-важното тук е, че имаме контрол на самия залог, а електронният фиш може да се променя в движение, което автоматично прави самата платформа далеч по-приятелски настроена и готова да забавлява клиентите си. Към това не трябва да забравяме и факта, че във всеки един момент – единственото изискване е достъп до интернет – да се включим в забавлението. Много брандове въведоха и опцията за правенето на залози и по време на самото спортно събитие, както и се предлага използването на така наречените микропазари – ориентирани само към определено събитие в срещата.

Освен пълната свобода да се забавляваме в движение, автоматично получаваме и един мобилен спортен агент, който винаги ще ни забавлява, не само с информация, но и с много точна спортна програма, статистика и други любопитни данни. Точно това пък не може да ни разочарова по никакъв начин, а и от нас се изисква да правим необходимите ъпдейти – те са налични за защита на всички данни, както и информацията на играча. Мобилният свят ще продължава да си партнира с тази индустрия, а и нека не забравяме, че точно тя е един от най-добрите инвеститори в технологията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички