Раева: С ансамбъла бяхме разпитани за случилото се с Цвети


Раева: С ансамбъла бяхме разпитани за случилото се с Цвети
Снимка: БГНЕС

2807 0

Председателят на Българска федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, че тя, момичетата от ансамбъла и щабът са били разпитани от МВР във връзка с инцидента с гимнастичната Цветелина Стоянова.

Преди месец състезателката падна от шестия етаж на жилищен блок в столицата, като най-вероятно става дума за опит за самоубийство. Стоянова беше закарана в "Пирогов", където лекарският екип продължава да полага грижи за нея. Състоянието ѝ остава тежко.

"Нека да оставим органите на реда да си свършат работата. Всички сме разпитани. И всичките ѝ близки са разпитани, всички, които са били около нея. Виждам се с баба ѝ и брат ѝ. Видяхме се, разцелувахме се, прегърнахме се. Баба ѝ страшно много страдаше от това, което се изсипа, особено върху мен, защото ние се познаваме от толкова много години", разказа Раева в сутрешния блок на bTV.

Изповедта на бабата на Цвети Стоянова е изключително тъжна

"Посещаваме я до колкото ни позволяват докторите и състоянието ѝ. Пред нея трябва да се държим, да ѝ даваме кураж, както винаги сме го правили. Истината е, че тя се зарадва много когато ни видя. Вярвам, че нещата ще вървят към подобрение. Вярвам, че с усилията на докторите и с нейната воля и сили, тя ще превъзмогне това нещо", сподели Раева.

Лекарският екип на "Пирогов" обаче все още не се ангажира с прогнози са възстановяването на Стоянова.

"Докторите не казват кога ще се възстанови. Тези писания, които казват, че била добре и че след един месец излиза, не отговарят на истината. Няма драскотина нито на лицето, нито на ръцете. Усмихна се, стиска ръчички. Стисна ми ръката. Аз имам вяра и надежда, че нещата ще бъдат добри за нея.", разкри тя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички