Работи се по това Кобрата да има мач в София, разкриха от "Зауерланд"


Работи се по това Кобрата да има мач в София, разкриха от "Зауерланд"
Снимка: БГНЕС

1049 0

"Много сме горди, че можем да организираме този толкова важен двубой за европейската титла през май в Хамбург. След доста дълъг скучен период в тежката категория сега се връщаме към доброто старо време, когато боксът в тежка категория беше вълнуващ". Това сподели изпълнителният директор на "Зауерланд" Крис Майер, който също беше в София за съвместната пресконференция на Кубрат Пулев и Дерек Чисора.

По думите му вече се работи в насока Кубрат да има мач в България: "Направихме тази пресконференция, за да презентираме мача през май. Но ако Пулев спечели двубоя, то със сигурност ще има мач в София. Но това е само едно "ако".

"Победителят от този мач ще спечели не само европейската титла, но и ще вземе добро място в ранглистата и ще има възможност да се бори скоро за световната титла. Този, който загуби, пък ще има доста важни мачове".

Майер не можа да определи кой от двамата ще победи. "Битката между двамата ще е много интересна. Кубрат е с нас през цялата му професионална кариера, а относно Дерек лично следя кариерата му и за мен нещата са прости – това е един от най-вълнуващите мачове, които можем да направим тази година".

На запитване дали не е трудно и дали нямат опасения от това да организират двубой между двама боксьори, представящи една компания, директорът заяви: "Когато има шанс те да се борят за европейската титла, ние взимаме този шанс, защото тази битка има само победители. Дерек имаше шанс да се бие с Джошуа, но този план отпадна и решихме да се бие срещу Пулев”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички