Първо в Sportline.bg: Флойд Мейуедър дава реванш на Мани Пакиао


Първо в Sportline.bg: Флойд Мейуедър дава реванш на Мани Пакиао

2045 0

"Битката на века" между Мани Пакиао и Флойд Мейуедър, която не оправда очакванията на милионите фенове, може да бъде повторена още през 2015 година.

Стивън А. Смит, топ-журналист от ESPN, е получил SMS от Флойд, с когото са близки приятели, че "Мъни" (както е прякорът на американския боксьор) е готов да даде реванш на филипинеца.

Идеята за реванш идва скоро след като Мани Пакиао обяви, че се е бил с контузия в рамото, която не му е позволила да покаже най-доброто от себе си. Въпреки травмата, мнозина видяха субективизъм в съдиите, които присъдиха победа по точки на Мейуедър, въпреки че агресорът в мача беше именно Пакиао.

Иначе Мани може да получи тежко наказание за това, че не е обявил предварително контузията си и мачът не е бил отложен. Все пак той беше категоричен, че травмата не може да е оправдание в подобен бой, но в същото време обяви, че той е победителят в мача и е бил ощетен.

Евентуален реванш между двамата този път няма да бъде в Лас Вегас, а в боксовите среди се споменава Китай като евентуална дестинация за реванша, който ще се яви и последен двубой в кариерата на Флойд Мейуедър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички