Пълна лудост! Пуснаха мъже срещу жени на ММА и стана грозно (ВИДЕО)


Пълна лудост! Пуснаха мъже срещу жени на ММА и стана грозно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6955 0

В Полша зрителите станаха свидетели на наглед налудничава идея - мъже да се изправят срещу жени, и то в боен спорт (един от най-зрелищните - ММА). Това породи множество негативни реакции в социалните мрежи, където кадрите набират все по-голяма популярност.

Единият двубой бе между Пьотр Лисовски и Ула Шиказ и завърши с технически нокаут. Лисовски, който бе с очен грим по време на двубоя, доминираше през цялото време, преди да победи своя опонент от женски пол чрез движение, популярно в джудото.

След него пък "яхна" Шиказ и започна да я удря, докато тя бе на земята. Малко след това съдията прекрати мача, който според мнозина изобщо не трябваше да се състои, и така дойде време за втората битка.

В нея Майкъл Пшибилович се изправи срещу Виктория Домзалска. Още в първия рунд Пшибилович надделя над своя съперник. Домзалска не успя да понесе и да се защити от серията бързи удари в главата, които получи.

Двете видеа набраха сериозна популярност в социалните мрежи, където феновете на ММА бяха повече от възмотени. Мнозина от тях призоваха повече никога да не се организират боеве между двата пола и определиха случилото се за гнусно и недопустимо. Вижте и най-великия и брутален нокаут в ММА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички