Pulse Fitness & Spa и ISIC с общ проект, насочен към студентите у нас!


Pulse Fitness & Spa и ISIC с общ проект, насочен към студентите у нас!
Снимка: Pulse Fitness & Spa

1655 0

Последните събития в световен мащаб доказаха важността на воденето на здравословен и активен начин на живот. Според проучване на Евростат 4 от 10 българи не практикуват никакъв спорт. Pulse Fitness  &  Spa и ISIC целят да променят тази статистика!

Ако имате активна студентска книжка или ISIC карта, това е възможност за Вас да спортувате при чудесни условия. Цената на месец в Pulse Fitness  &  Spa e 39 лв за всички, които отговарят на тези условия. Картата е ежемесечна и е за период по избор на клиента. Тя дава целодневен, неограничен достъп до групови занимания и фитнес в един от обектите по избор:

Локациите са подбрани с цел най-голямо удобство за кандидат-висшистите. Начините да закупите карта са 3: на място в дадения обект, онлайн на ТОЗИ ЛИНК или чрез обаждане на телефон 0700 44 044.

Pulse Fitness  &  Spa е лидер във фитнес и уелнес индустрията у нас вече над 9 години. Компанията винаги се стреми чрез различни проекти да допринася за развитието на спорта в страната. Съвместната инициатива с ISIC е поредното доказателство за това.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


СНИМКИ: Денят, в който НЛО прекъсна мач в Италия

Преди 67 години футболен мач във Флоренция, Италия, беше прекратен в самия му разгар. Футболисти и зрители...

Реклама

Най-четени новини


виж всички