ПСЖ вече може да мечтае за Шампионската лига


ПСЖ вече може да мечтае за Шампионската лига
Снимка: psg.fr

1627 0

Футболният тим на Пари Сен Жермен насочва мечтите си към спечелването на най-комерсиалния турнир, Шампионска лига. Френският гранд има сили за този подвиг, тъй като в състава влизат наистина големи звезди, с чиято помощ да се докоснат до бленувания трофей. Да, наистина няма да е лесно, но пък ПСЖ ще направи опит и няма да е изненада, ако успее да покори върха. Какви са очакванията на специалистите и феновете, защо парижкият клуб може да сбъдне мечтата си и какво да очаквате, прочетете в тази статия, която подготвихме за вас.

Ще се справят ли ПСЖ с предизвикателствата?

Идването на футболисти като Меси, Рамос и Донарума в клуба, е красноречив факт, че собствениците на отбора имат големи амбиции да покорят ШЛ тази година. Да не забравяме, че тимът разполага и със звезди от ранга на Неймар и Мбапе, които могат да решат всеки мач. Дали обаче те са достатъчни за трофея е въпрос с отворен край, на който ще получим отговор съвсем скоро. Ако трябва да бъдем реалисти французите имат огромни шансове за успех.

Предстоят вълнуващи моменти за футболните фенове, които могат да правят залози за изхода на Шампионската лига в сайта на Betway, който се очаква да се присъедини към букмейкърите в България. В онлайн платформата има наистина страхотни оферти, които ще видите на адрес https://nostrabet.com/betway-bonus-kod/, където се представени бонусите и промоциите.

Разбира се, ПСЖ няма да мисли само и единствено за международните си изяви, а ще се съсредоточи върху представянето си в държавния шампионат. Титлата в Лига 1 е приоритет за парижани и те трябва да вложат старания, за да я завоюват. Това най-вероятно ще се случи предвид огромния потенциал на клуба, освен ако някой от опонентите им не реши друго.

Треньорът на Пари Сен Жермен – Маурисио Почетино, със сигурност ще се опита да пробие на всеки един фронт. Да, наистина е трудно, да играеш едновременно добре в родния шампионат и Шампионската лига, но пък за голям отбор от ранга на парижани, това не трябва да бъде голям проблем. Как ще се стекат обстоятелствата никой не знае, така че затаяваме дъх.

Звездната селекция на ПСЖ, в комбинация с жаждата за нови успехи, е причината собствениците на клуба да гледат все по-смело напред, и да очакват титли и купи. Все пак огромните инвестиции трябва да се избият, а това минава през задължителни победи. Наистина малко отбори могат да се похвалят с такъв невероятен състав, какъвто има парижани.

Заключителни думи

Супер звезди, отличен треньор и вярна публика – това представлява ПСЖ към днешна дата, така че мечтата за спечелването на Шампионската лига може да се превърне в реалност. Не пишем това, защото сме фенове на отбора, а защото сме реалисти и гледаме обективно на нещата. Всичко друго, освен успех в първенството и европейските турнири ще се таксува като провал за отбора от Париж.

Разбира се, ние ще следим изявите им отблизо, така че да Ви информираме за всичко най-интересно. Надяваме се, да Ви е било интересно и Ви желаем изпепеляващи футболни емоции с любимите ви отбори в Европа и други части на света.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички