Прогресивният джакпот на Full Tilt спечелен от треньор по хокей


Прогресивният джакпот на Full Tilt спечелен от треньор по хокей

1636 0

Новият прогресивен джакпот на Full Tilt Poker беше ударен за първи път от треньор по хокей от Канада, който е играел от мобилния си телефон, докато гледа мач.

"The Deal", прогресивният джакпот на Full Tilt, бе счупен за първи път. Имаше 233 852 причини, поради които участието в инициативата на онлайн покер залата не беше лоша идея.

Мъжът, който има най-много поводи за празненства, е канадски хокеен треньор и ресторантьор, играещ под името "Dbecks23x". Очевидно големият фен на Дейвид Бекъм е ударил джакпота, докато е играел новата игра на Full Tilt от мобилния си телефон.

"Просто гледах бейзболен мач и си играех същевременно на телефона. Първо си помислих, че съм спечелил $116 и се зарадвах, а чак след това осъзнах, че съм спечелил джакпота. После се появи и имейла от Full Tilt", заяви щастливецът пред Full Tilt след голямата си победа.

Джакпотът бе разделен 50/50. Жителят на Онтарио взе $116,935. Останалата част от парите се раздели поравно между играчите, участващи в "The Deal" игрите в период от 24 часа преди джакпотът да бъде ударен. 7 321 играчи получиха по $15,97.

"Обадих се на баща ми и няколко приятели - казах им, че мисля, че току-що съм спечелил джакпота на Full Tilt", каза големият победител, преди да продължи: "Всичко беше неописуемо! Обичам всички състезателни игри, независимо дали става въпрос за хокей или игри с карти с приятели."

"The Deal" е в центъра на Player Club на Full Tilt, новата програма за лоялност, стартирана от покер залата през август в опит да задържи и привлече играещите за удоволствие.

"The Deal" е игра с карти, при която системата раздава ръка от седем карти, две от които играчите изхвърлят и след това обръщате ръката си, съставена от пет карти. За играта не са необходими никакви пари, а вместо това се използват монети, събрани от Player Club схемата - които пък се печелят докато се участва в игри с истински пари. Други парични награди включват $200 за стрейт флъш, $20 за каре и вход за $1k The Deal Freeroll за Асо Висока.

Ревизираният прогресивен джакпот в момента е в размер на $42,778.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички