Проблемът на Лохте е сериозен, влиза в клиника за алкохолици


Проблемът на Лохте е сериозен, влиза в клиника за алкохолици

1008 0

Американският плувец Райън Лохте обмисля да влезе в клиника за алкохолици в опит да спаси кариерата си. Той се забърка в  страхотен скандал, след като по време на олимпийските игри разказа измислена история как станал жертва на въоръжен обир.

Целта му е била да скрие  какви зулуми е сътворил на бензиностанция в Рио, заедно с още трима на трима свои съотборници.

Впоследствие стана ясно, че Лохте е бил пиян и все още не бил изтрезнял, когато измислил небивалицата.

САЩ удари дъното в Рио! "Заплашеният с пистолет" Лохте е лъжец и измамник

"Не бяхме пили от много време, а трябваше да полеем успеха. Лично аз може би прекалих и през цялото време бях много пиян", призна Лохте след случката.

Това при него явно не е изолиран случай, а притеснителна тенденция, която се е превърнала в сериозен проблем,  за който Лохте може да се наложи да получи помощ от специалисти.

Той се опасява, че го чака наказание от Американския олимпийски комитет, въпреки че от организацията отрекоха да са обсъждали евентуалното му изваждане от плувния тим на страната.

Лохте: Бях прекалено пиян и преувеличих историята

"Първо искам да се видя със семейството си. Решен съм да продължа да плувам следващите четири години, така че колкото и дълго наказание да ми наложат, след това ще се върна в басейна.

Докато съм извън състезанията, ще работя с деца и ще им показвам това, което съм научил по време на кариерата си", заяви Лохте.

Плувецът е твърдо решен да изчисти реномето си и да върне доверието на обществеността в себе си, каквото и да му струва това.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички