Примамливи оферти от букмейкърите – хитър трик или реалност?


Примамливи оферти от букмейкърите – хитър трик или реалност?
Снимка: Архив

1081 0

Знаете ли, че онлайн букмейкърите предлагат различни видове бонуси в сайтовете си? Много от вас може би мислят, че това е просто един хитър трик, с който да бъдете привлечени като потенциален клиент, а други се доверяват напълно. В следващите редове на тази статия ще хвърлим повече яснота около офертите, за да разберете, какво точно се крие зад тях.

Реални ли са букмейкърските бонуси?

Да, почти всеки онлайн букмейкър, е склонен да предложи оферти на клиентите си. Най-разпространени са стартовите бонуси за нов играч, а след тях идват промоции за презареждане на сметката, бонуси без депозит и какво ли още не. Всички тези предложения са истински, но към тях важат определени правила и условия. За да усвоите бонус, е нужно да се запознаете с изискванията им. Едва, след като направите това, може да преминете към действие.

За да научите повече за букмейкърските бонуси вижте https://efirbet.com/bonusi/, където ще ви информират за видовете оферти в сайтовете залози. В този сайт са посочили всеки един хазартен оператор и онова, което предлага на играчите си. Предварителното запознаване с промоциите ви позволява да направите своя избор, а също и да научите, как се взима даден бонус.

Има ли уловка при бонусите за залози?

Ако се търси някаква уловка, то тя се крие в изискванията към бонусите. Повечето оферти задължават играча да премине през превъртане / разиграване, за да може да си изтеглите печалбите. Така например, след като получите бонус, е нужно да заложите неговата сума и тази на депозита няколко пъти, за да бъдат освободени средствата. Естествено, в разиграването влизат печелившите и губещите ви залози. Все пак обаче някои условия са наистина много трудни.

Други промо оферти пък са свързани с изпълнение на определени мисии, ако искате да издърпате парите, които сте спечелили чрез тях. Ето защо, когато избирате бонус, първо прочетете условията му, а не се хвърляте веднага да го взимате. Понякога е по-добре да го избегнете, тъй като минусите му са повече, отколкото плюсовете. Бъдете внимателни, за да не направите грешка.

Трикове за привличане на клиенти

На бял свят се показа един определен вид предложения, наречени бонуси без депозит. Те приспадат към хитрите трикове за привличане на клиенти в онлайн платформите за залози. С други думи, за да вземете допълнителна премия, не се изисква да депозирате нито стотинка в сметката си. Компанията ви отпуска дадена сума, с която да опитате късмета си безплатно.

Такъв тип поощрения, не се среща много често, но пък ги има. Хазартните оператори ги предлагат, за да привлекат внимание към тях и да получат повече регистрации в сайтовете им. Голяма част от тези, които ще се възползват от бездепозитния бонус, на по-късен етап се превръщат в потенциални клиенти и започват да залагат със собствените си финансови средства.

В обобщение

Примамливите оферти на букмейкърите, могат да се разглеждат, като реален начин да спечелите повече, а също и като рекламен трик. Истината е някъде по средата, така че не се поддавайте лесно на изкушенията, защото те могат да ви разочароват. Още повече, че тук пишем за хазарт, който винаги може да ви донесе загуба. Ако бъдете разумни, то тогава няма да имате проблеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички